12.11.2021 21:57
Başkanımız Fatih Özgökçen KANAL 42 canlı yayınında açıklamalarda bulundu

İttifak Holding Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, KANAL 42 canlı yayınına katıldı. Ali Kaan Kurşun ve Ferhat Türkoğlu'nun hazırlayıp sunduğu Spor 42 programına katılan başkanımızın öne çıkan açıklamaları şu şekilde:

"Göreve geldiğimizde 320-330 Milyon lira borç vardı. Biz bu borcun yaklaşık 120 Milyon lirasını ödedik. Kayacık’a yapılacak yeni tesiste basketbol salonu ve yüzme havuzu yapmayı da planlıyoruz. Burayı sadece futbol değil geniş bir spor kompleksi olacak şekilde hedefliyoruz.

Ryan Babel ile ilgilenmiyoruz. Böyle bir transfer hedefimiz yok. Haberi ben de basından öğrendim. Sözleşmeler noktasında ince eleyip sık dokuyoruz. Gelecek haftadan itibaren sözleşme yenilemeleri yapılacak. İlhan hocamız, çok çalışkan bir insan. Şu an itibariyle ortada bir başarı var. Hocamız ile elbette devam etmek istiyoruz. Konyaspor menfaatleri doğrultusunda hareket etmek öncelikli görevimizdir. Ortada bir başarı olmasa da kendisiyle devam etmeyi tercih ederim.

Milli maçların İstanbul dışında oynanması gerekiyor. Anadolu’da milli maçların oynanması ülkemiz açısından faydalı olacağını düşünüyorum. Konyaspor'un başarısından rahatsız olanlar olabilir. Yapacak bir şeyimiz yok, rahatsız olmaya devam edebilirler. Biz de çalışmaya devam edeceğiz. Konyaspor Kulübü son günlerde ulusal medyada daha çok yer almaya başladı. İnanıyorum ki, Konyaspor adından daha çok söz ettirecek. Tabii lig devam ediyor. Ayaklarımızı yere sağlam basacağız. Maç maç gideceğiz. Scout görevindeki arkadaşlar çok sıkı şekilde çalışmalarına devam ediyor. Yakın zamanda birkaç ülkeye gitmelerini planlıyoruz. Ocak ayı itibariyle de İlhan hocamıza sunacağımız yabancı isimler olabilir.

Maç saatlerinin değişmesi bir kulübün isteğiyle olmuyor. İki kulübün isteğiyle de maç saatleri değişmiyor. Gerek TFF’nin gerek yayıncı kuruluşun onayı gerekiyor.

Görsel şovlarına gıpta ile bakılan taraftara sahibiz. Ç.Rizespor maçımız saat 16’da başlayacak. Bilet fiyatlarında yüzde 50, kombine fiyatlarında yüzde 40 indirime gidiyoruz.  42 bin taraftarımızı Rizespor maçına bekliyoruz. Önümüzdeki sezonlarda Konyaspor’un önüne bir isim sponsoru almayı düşünmüyoruz.

Hurtado’nun istediği rakamdan yüzde 25 altında taksitli bir teklif sunmuştuk. Bu teklifimiz büyük olasılıkla kabul gördü. Ciddi bir mali yük getirecek.

Eski başkanlarımız Hilmi Kulluk, Fatih Yılmaz, Ahmet Şan, Bahattin Karapınar, Ali Kuntoğlu, Mustafa Yayla, Mehmet Köseoğlu, Mustafa Bayram, Mevlüt Sarı, Sait Gönen, Numan Erkan, Metin Ortakarpuz ve Ahmet Öksüz'ü Rizespor maçına davet ettik, teşrif edeceklerdir.

Rizespor maçında 'Yeşil Tribün' projemizi hayata geçireceğiz. Plastik veya cam şişeden 5 adet getiren her taraftarımıza Rizespor maçının bileti ücreti bizim tarafımızdan karşılanarak yüklenecek.

100. yıl Marşımızı Ocak ayına yetiştirmeyi planlıyoruz. Taslaklar hazır."

Sıra Takım O G B M Av P