21.4.2019 20:17
Basketbol Takımımız  İTÜ Basket'e 88-76 mağlup oldu

Türkiye Basketbol Ligi 28.hafta karşılaşmasında Konyaspor Basketbol Takımımız sahasında konuk ettiği Sigortam.Net İTÜ Basket’e 88-76 mağlup oldu. 
Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Konyaspor Basketbol Takımımız sahasında Sigortam.Net İTÜ Basket’i konuk etti. Selçuklu Belediyesi Uluslar arası Spor Salonunda oynanan karşılaşmaya istediği gibi başlayamayan ekibimiz, ilk çeyreği 22-14 geride tamamlarken soyunma odasına da 44-32 geride girdi. Mücadelenin üçüncü periyotunda farkı azaltmak için parkeye çıkan Konyaspor Basketbol Takımımız, istediği oyunu sahaya yansıtamayınca üçüncü çeyreği 18 sayı farkla 71-53 geride tamamladı. Karşılaşmanın son periyotunda farkı azaltma çabaları sonuç vermeyince Konyaspor Basketbol Takımımız sahadan 88-76 mağlup ayrıldı. Mert Celep ve Jackie Carmichael 17’şer sayı ile takımın en skorer isimleri olurken, Cihan Mumcuoğulları ve Marcus Hall 10’ar sayı kaydetti.
Konyaspor Basketbol Takımımız Başantrenörü Cengiz Karadağ karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, “Sigortam Net İTÜ Basketbol takımını almış oldukları haklı galibiyetten ötürü tebrik ediyorum. Savunma anlamında hiç bir şey yapmadık” dedi.

Sıra Takım O G B M Av P