6.5.2023 14:59
Deplasmanda Galatasaray NEF’e mağlup olduk

AYOS Konyaspor Basketbol Takımımız, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Liginin 28. Hafta karşılaşmasında deplasmanda Galatasaray NEF’e 100-88’lik skorla mağlup oldu.

Başantrenörümüz Can Sevim, Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya; Alex Perez, Rasheed Sulaimon, Jarell Eddie Ramazan Tekin ve Gavin Schilling ilk beşiyle başladı.

Karşılaşmaya ev sahibi ekip 3-0’lık seriyle başladı. AYOS Konyaspor Basketbol Takımımız, Ramazan Tekin ile ilk sayımız kaydetti. Karşılıklı sayıların atıldığı ilk çeyrek, Galatasaray Nef’in 22-16 üstünlüğüyle tamamlandı.

Takımımız ikinci çeyrekte Rasheed Sulaimon ile oyuna ortak olsa da, periyot sonunda üst üste yediği sayılarla soyunma odasına 53-41 geride girdi.

İkinci yarıya dış atışlarla başlayan Galatasaray NEF, Daron Russell ile etkili oldu. Yeşil-beyazlı temsilcimizde ise Roko Badzim ve Alex Perez sayılarıyla cevap verdi ve 3. Çeyrek yine ev sahibi ekibin 78-64 üstünlüğüyle geçildi.

AYOS Konyaspor Basketbol Takımımız, son çeyrekte hücumda sayılar bulsa da savunmada etkisiz kaldı ve maçtan 100-88 mağlup ayrılarak 21.yenilgisini aldı.

AYOS Konyaspor Basketbol Takımımız da skor dağılımı: Rasheed Sulaimon 21, Alex Perez 17, Jarell Eddie 16, Roko Badzim 14, Ramazan Tekin 11 ve Gavin Schilling 9 sayı kaydetti.

AYOS Konyaspor Basketbol Takımımız, 29. hafta karşılaşmasında 13 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’da Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda Manisa BB’yi konuk edecek.

Sıra Takım O G B M Av P