4.3.2023 18:04
Deplasmanda Gaziantep Basketbol’a mağlup olduk

AYOS Konyaspor Basketbol Takımımız, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Liginin 19. haftasında Gaziantep Basketbol’a konuk oldu. Takımımız parkeden 85-81’lik skorla mağlup ayrılarak 13.yenilgisini aldı.

Deprem felaketi nedeniyle İstanbul’da Ahmet Cömert Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya koçumuz Sinan Çambel karşılaşmaya; Alex Perez, Erkin Şenel, Rasheed Sulaimon, Jarell Eddie ve Gavin Schilling ilk beşiyle başladı. 

Müsabakanın ilk çeyreğinde karşılıklı sayıların atıldığı maçta, takımımız ilk periyotu 20-19’luk skorla üstün tamamladı.

İkinci çeyrekte de etkili oyununu sürdüren AYOS Konyaspor Basketbol Takımımız, soyunma odasına bu kez 47-40 önde girmeyi başardı.

Üçüncü çeyreğe hem skor hem de oyun üstünlüğünü koruyan yeşil-beyazlı temsilcimiz, final bölümüne 7 sayı farkla 70-63 önde girdi.

Son çeyrekte skor bir çok kez el değiştirirken, AYOS Konyaspor Basketbol Takımımız karşılaşmadan 85-81 mağlup ayrıldı ve 13.yenilgisini aldı.

AYOS Konyaspor Basketbol Takımımızda skor dağılımı: Rasheed Sulaimon 20, Alex Perez 15, Gavin Schiling 14, Roko Badzim 12, Jarell Eddie 9, Murat Göktaş 6, Erkin Şenel 3 ve Sinan Sağlam 2 sayı kaydetti.


AYOS Konyaspor Basketbol Takımımız, 20. hafta maçında sahasında Türk Telekom ile karşılaşacak.

Sıra Takım O G B M Av P