31.1.2023 11:14
Dönüşüm Tribün Projesi İstanbulspor maçında devam ediyor

arabam.com Konyaspor'umuzun, ‘Doğanın Pili Bitmesin' sloganıyla hayata geçirdiği ve büyük beğeni toplayan Dönüşüm Tribün Projesi, İstanbulspor maçında devam edecek.

Stadyumumuzun Güney Üst C bloğunda yer alacak Dönüşüm Tribünü, 2 Şubat Perşembe günü saat 17.00’da oynayacağımız İstanbulspor maçında da taraftarımıza ev sahipliği yapacak. Projeye katılmak isteyenlerin, 5 adet atık pili Stadyum Passolig Gişesi yanına kurulan pil dönüşüm standına bırakmaları gerekiyor. Atık pilleri teslim edenler, stand görevlisinden maç biletini yükletebilecek.

Maçı Dönüşüm Tribün'de izlemek isteyenler, 31 Ocak ile 1 Şubat günleri saat 10 ile 17 arasında, 2 Şubat günü ise saat 9 ile 12.00 arasında 5 adet atık pili teslim etmeleri zorunludur.

ÖNEMLİ DUYURU

Projeye dahil olmak isteyen taraftarlarımızın, Konyaspor Passolig Kartı sahibi olması gerekiyor.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

arabam.com Konyaspor’umuzun, Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında İstanbulspor ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda 2 Şubat 2023 Perşembe günü saat 17.00’da başlayacak karşılaşmanın elektronik biletleri, 27 Ocak Cuma günü 15.00 itibariyle satışa sunuldu.

Sıra Takım O G B M Av P