4.4.2021 15:57
Erzurum deplasmanından 3 puanla dönüyoruz

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda B.B. Erzurumspor ile karşılaşan İttifak Holding Konyaspor’umuz, bir penaltı atışından yararlanamadığı maçı ilk yarıda Deni Milosevic ve Abdülkerim Bardakcı’nın attığı gollerle 2-1 kazanarak önemli bir galibiyete imza attı.

Kazım Karabekir Stadyumu’nda saat 13:30’da başlayan karşılaşmaya hızlı giren takımımız, 9. dakikada Deni Milosevic’in golüyle 1-0 öne geçerken, 15. dakikada Da Costa skoru 1-1’e getiren golü kaydetti.

Golden sonra Sokol Cikalleshi ve Jesse Sekidika ile yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen takımımız, 23. dakikada Zymer Bytyqi’nin ceza sahası içerisinde düşürülmesinin VAR incelemesi sonucunda penaltı kazandı. 25.dakikada penaltıyı kullanan Sokol Cikalleshi meşin yuvarlağı auta attı.

Ataklarını sıklaştıran takımımız, 44. dakikada Deni Milosevic’in harika vuruşunda direkten dönen topu tamamlayan Abdülkerim Bardakcı’nın golüyle soyunma odasına 2-1’lik üstünlükle girdi.

Etkili oyununu ikinci devrede de devam ettiren İttifak Holding Konyaspor’umuz, yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. 90+5. dakikada verilen penaltı kararının VAR’dan dönmesi sonucu kalan dakikalarda skor değişmedi ve takımımız mücadeleden 2-1 galip ayrıldı.

İttifak Holding Konyaspor’umuz, bu sonuçla puanını 39’a çıkarttı.

 

STAT: Kazım Karabekir

HAKEMLER: Sarper Barış Saka, Bahtiyar Birinci, Murat Ergin Gözütok

B.B.ERZURUMSPOR: Szumski, Murat, Da Costa, Scwechlen, Bergdich (Dk.68 Hasan Hatipoğlu), Obertan (Dk.46 Osman Çelik), Omolo, Emrah (Dk.75 Boumal), Rashani (Dk.55 El Kabir), Aaatif, Ricardo Gomes

YEDEKLER: Kayacan, Butko, Gökhan Kardeş, Buğra Çağıran, Darri, Oltan

TEKNİK SORUMLU: Yılmaz Vural

İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR: İbrahim Sehic, Nejc Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim Bardakçı, Guilherme Sitya, Oğuz Kağan (Dk.83 Adil Demirbağ), Marko Jevtovic, Zymer Bytyq (Dk.74 Faruku Miya)i, Deni Milosevic (Dk.65 Amir Hadziahmetovic), Jesse Sekidika (dk.83 Artem Kravets), Sokol Cikalleshi

YEDEKLER: Erten, Barış Yardımcı, Levan Shengelia, Musa Çağıran, Samuel Eduok, Erdon Daci

TEKNİK SORUMLU: Ersan Parlatan

SARI KARTLAR: Murat Uçar (B.B.Erzurumspor), Marko Jevtovic (İttifak Holding Konyaspor)

GOLLER: Da Costa (Dk.15) (İttifak Holding Konyaspor), Deni Milosevic (Dk.9), Abdülkerim Bardakcı (Dk.44) (İttifak Holding Konyaspor)

Maç Fotoğrafları İçin Tıklayınız: https://we.tl/t-TAOwx2vORl

Sıra Takım O G B M Av P