25.3.2023 17:50
Evimizde Anadolu Efes’e mağlup olduk

AYOS Konyaspor Basketbol Takımımız, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Liginin 22. haftasında Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nda Anadolu Efes’i konuk etti. Takımımız parkeden 83-99’luk skorla mağlup ayrıldı.

Alex Perez, Jarell Eddie, Rasheed Sulaimon, Gavin Schilling ve Sinan Sağlam ilk beşiyle başladığımız mücadelede dört basketbolcumuz çift haneli sayı üretti. Rasheed Sulaimon 28 sayı, 2 asist ve 6 ribauntla en yüksek performans sergileyen oyuncumuz oldu.

Karşılaşmanın ilk çeyreğinde karşılıklı sayıların atıldığı maçta, takımımız ilk periyotu 23-21’lik skorla geride tamamladı.

Takımımız ikinci çeyreğin başında oyuna ortak olsada, periyot sonunda üst üste yediği sayılarla soyunma odasına 48-34 geride girdi.

Üçüncü çeyrekte hem skor hem de oyun üstünlüğünü kaybeden yeşil-beyazlı temsilcimiz, final bölümüne 67-53 geride girdi.

AYOS Konyaspor Basketbol Takımımız, son çeyrekte hücumda Rasheed Sulaimon ve Alex Perez ile etkinliğini arttırsa da üst üstte yediği sayılar sonucu maçtan 83-99 mağlup ayrıldı ve 16.yenilgisini aldı.

AYOS Konyaspor Basketbol Takımımızda skor dağılımı: Rasheed Sulaimon 28, Alex Perez 18, Jarell Eddie 14, Sinan Sağlam 10, Roko Badzim 6, Ramazan Tekin 5 ve Mert Gizir 2 sayı kaydetti.

AYOS Konyaspor Basketbol Takımımız, 23. hafta maçında deplasmanda Aliağa Petkim ile karşılaşacak.

Sıra Takım O G B M Av P