7.5.2023 18:10
Evimizde Kayserispor ile berabere kaldık

Spor Toto Süper Lig'in 33.hafta maçında arabam.com Konyaspor’umuz, Yukatel Kayserispor ile karşı karşıya geldi. MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada takımımız sahadan 2-2’lik skorla berabere ayrıldı.

Türkiye Finalleri’nde üçüncülük kupasını kazanan U14 Takımımız ile yarı finale yükselen U16 Takımımız, Kayserispor maçı öncesi  taraftarlarımızı selamladı.

Teknik Direktörümüz Aleksandar Stanojevic karşılaşmaya; Ibrahim Sehic, Guilherme Sitya, Francisco Calvo, Uğurcan Yazğılı, Ahmet Oğuz (Dk.56 Cebrail Karayel), Andreas Bouchalakis (Dk.79 Bruno Paz), Soner Dikmen, Marlos Moreno (Dk.79 Mehmet Ali Büyüksayar), Mahir Emreli (DK.56 Konrad Michalak), Alejandro Pozuelo ve Mame Diouf ilk 11’i ile sahaya çıktı.

arabam.com Konyaspor’umuz, 12. dakikada sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Guilherme Sitya ortayı yaptı, ceza sahası içerisinde kafayı vuran Mahir Emreli nin vuruşu az farklı dışarıya çıktı.
Takımımız bu kez 17. dakikada gol yaklaştı. Ceza sahası içerisinde sol çaprazdan Pozuelo’nun şutu üst direkten oyun alanına geri döndü.

Karşılaşmanın ilk yarısında gol olmayınca takımımız soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdi.

İkinci yarının hemen başında konuk takım 46.dakikada Cardoso ile 1-0 öne geçti. arabam.com Konyaspor’umuz 2 dakika sonra cevap verdi. Sağ kanattan kullanılan kornerde iyi yükselen Uğurcan Yazğılı güzel bir kafa vuruşu ile skora 1-1’lik eşitliği getirdi.

Kayserispor 52.dakikada bir kez daha Cardoso ile öne geçti. 2-1

Takımımızda bu kez Soner Dikmen beraberlik golünü atan isim oldu. Sol kanattan topla buluşan Guilherme'nin yerden ortasında güzel bir vuruşla topu filelerle buluşturan Soner Dikmen, 2-2’lik beraberliği yakaladı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca arabam.com Konyaspor’umuz, evinde Yukatel Kayserispor ile 2-2 berabere kalarak puanını 46’ya yükseltti.

Takımımız, Süper Lig’in 34. Haftasında 16 Mayıs Salı günü saat 20.00’da deplasmanda Alanyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına 10 Mayıs Çarşamba günü saat 17.30'da yapacağı antrenmanla başlayacak.

Sıra Takım O G B M Av P