10.3.2023 22:40
Evimizde Türk Telekom’a mağlup olduk

AYOS Konyaspor Basketbol Takımımız, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Liginin 20. haftasında Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nda Türk Telekom’u konuk etti. Takımımız parkeden 75-84’lük skorla mağlup ayrılarak 14.yenilgisini aldı.

Alex Perez, Jarell Eddie, Rasheed Sulaimon, Gavin Schilling ve Sinan Sağlam ilk beşiyle başladığımız mücadelede dört basketbolcumuz çift haneli sayı üretti. Jarell Ediie 20 sayı, 1 asist ve 2 ribauntla en yüksek performans sergileyen oyuncumuz oldu.


Müsabakanın ilk çeyreğinde karşılıklı sayıların atıldığı maçta, takımımız ilk periyotu 22-20’lik skorla geride tamamladı.

İkinci çeyreğin ortalarında 29-22 öne geçen takımımız, skor üstünlüğünü koruyamayınca soyunma odasına 48-33 geride girdi.

Takımımız, üçüncü çeyrekte farkı bir ara 4 sayıya kadar indirdi. Ancak rakibinin üst üste sayılar bulmasını engelleyemeyen AYOS Konyaspor Basketbol Takımımız, final periyoduna da 62-55’lik skorla yenik girdi.


AYOS Konyaspor Basketbol Takımımız, son çeyrekte hücumsal anlamda etkinliğini arttırsa da üst üstte yediği sayılar sonucu maçtan 84-75 mağlup ayrıldı ve 14.yenilgisini aldı.

AYOS Konyaspor Basketbol Takımımızda skor dağılımı: Jarell Eddie 20, Alex Perez 8, Rasheed Sulaimon 12, Roko Badzim 14, Gavin Schiling 11, Sinan Sağlam 7 ve Mert Gizir 3 sayı kaydetti.

AYOS Konyaspor Basketbol Takımımız, 21. hafta maçında deplasmanda Yukatel Merkezefendi ile karşılaşacak.

Sıra Takım O G B M Av P