15.10.2020 18:11
Forma sırt sponsorumuz Mahmood Coffee Yöneticileri Kayacık Tesislerimizi Ziyaret Etti

2020-2021 futbol sezonunda formamızın sırt reklam sponsoru olan Mahmood Coffee yöneticileri Azad Özel ve Hasan Erol bugün Kayacık Tesislerimizi ziyaret etti.

Antrenman öncesi Genel Sekreterimiz Güven Öten, Teknik Direktörümüz İsmail Kartal, Sportif Direktörümüz Adnan Erkan ve CEO’muz Ufuk Yaşar ile bir süre görüşen heyet daha sonra antrenman öncesinde futbolcularımızla bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Y.Malatyaspor maçı için başarı dileğinde bulunan Azad Özel ve Hasan Erol, antrenman sonrasında daha önce kamuoyuna duyurulan sponsorlukla ilgili olarak Genel Sekreterimiz Güven Öten ile birlikte sözleşmeye imza attı. 

Genel Sekreterimiz Güven Öten kulübümüze ve Türk sporuna katkıları nedeniyle Mahmood Coffee’ye teşekkür ederek anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni etti.

Mahmood Coffee yöneticilerinden Azad Özel ise imza töreninde yaptığı açıklamada “İttifak Holding Konyaspor’a forma sırt sponsoru olmaktan dolayı mutluyuz. İnşallah iş birliğimiz büyüyerek devam eder” şeklinde konuştu.

Sıra Takım O G B M Av P