5.1.2021 22:06
İttifak Holding Konyaspor’umuz Galatasaray engelini 4-3 ile geçti

Süper Lig’de 17.hafta mücadelesinde Galatasaray’ı konuk eden İttifak Holding Konyaspor’umuz, ilk yarısı 1-1 berabere sona eren karşılaşmada rakibini 4-3’lük skorla mağlup etti ve ligde 3, iç sahada ise 2 maç aradan sonra galibiyet sevinci yaşadı.

Mücadeleye iyi başlayan takımımız 41.dakikada önce iptal edilen ardından VAR incelemesi sonucunda verilen Erdon Daci’nin golüyle 1-0 öne geçerken, ilk yarı 45+3.dakikada Diagne’nin golüyle 1-1 sona erdi.

İkinci yarının ilk dakikasında Erdon Daci kendisinin ve takımımızın 2.golünü atarak İttifak Holding Konyaspor’umuzu öne geçirdi.

77.dakikada verilen penaltıda Diagne’nin vuruşunu kalecimiz İbrahim Sehic kurtarırken, çizgi ihlali nedeniyle penaltı tekrar edildi ve Diagne’nin golüyle skora 2-2 ile denge geldi.

2-2’den hemen sonra rakip kalede etkili olan takımımız önce Uğur Demiroj’un 82.dakikada penaltıdan attığı golle 3-2, ardından da Artem Kravets’in 90+2.dakikada attığı golle 4-2 öne geçti. Maçın sonucunu Oğulcan Çağlayan’ın 90+4.dakikada attığı gol  belirledi ve İttifak Holding Konyaspor’umuz Galatasaray’ı 4-3 mağlup etti.

 

Takımımız bu sonuçla puanını 22’ye çıkarttı.

 

STAT: MEDAŞ Konya Büyükşehir

HAKEMLER: Arda Kardeşler, Ali Saygın Ögel, Özgür Erten

İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR: İbrahim Sehic, Nejc Skubic, Ahmet Çalık, Abdülkerim Bardakçı, Guilherme Sitya, Oğuz Kağan, Marko Jevtovic (Dk.73 Uğur Demirok), Levan Shengelia, Deni Milosevic (Dk.58 Amir Hadziahmetovic), Sokol Cikalleshi (Dk.58 Artem Kravets), Erdon Daci (Dk.87 Musa Çağıran)

YEDEKLER: Eray, Ali Karakaya, Abdülsamet Kaya, Emre Pehlivan, Ahmet Karademir, Şener Kaya

TEKNİK SORUMLU: İsmail Kartal

GALATASARAY: Okan, Linnes (Dk.90 Şener Özbayraklı), Luyindama (Dk.86 Ryan babel), Ryan Donk (Dk.90 Kerem Aktürkoğlu), Sarrachi (Dk.68 Emre Taşdemir), Taylan, Ömer Bayram (Dk.68 Emin Bayram), Emre Akbaba, Oğulcan, Belhanda, Diagne

YEDEKLER: Fatih, Sekidika, Ali Yavuz

TEKNİK SORUMLU: Levent Şahin

SARI KARTLAR: Marko Jevtovic, Abdülkerim Bardakçı (İttifak Holding Konyaspor), Ömer Bayram, Ryan Donk (Galatasaray)

GOLLER: Erdon Daci (Dk.41 ve 46), Uğur Demirok (Dk.82 pen), Artem Kravets (Dk.90+2) (İttifak Holding Konyaspor), Diagne (Dk.45+3 ve 77 pen), Oğulcan Çağlayan (Dk.90+4) (Galatasaray)

 

Maç Fotoğrafları İçin Tıklayınız: https://we.tl/t-rRgFxwlLKk

Sıra Takım O G B M Av P