7.11.2020 21:37
İttifak Holding Konyaspor’umuz Kadıköy’den 2-0’lık galibiyetle dönüyor

Süper Lig’in 8.hafta maçında Fenerbahçe ile deplasmanda karşılaşan İttifak Holding Konyaspor’umuz, ilk yarısı golsüz sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında Marko Jevtovic ve Artem Kravets ile bulduğu gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı ve sezonun 2.galibiyetine imza attı.

Ülker Stadyumu FB Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nda saat 19:00’da başlayan ve Başkanımız Hilmi Kulluk ile yöneticilerimizin de takip ettiği karşılaşmanın ilk tehlikeli atağını Deni Milosevic ile yakalayan takımımız bu net fırsatta kaleci Altay Bayındır’i geçemedi.

31.dakikada Pelkas’ın attığı gol elle oynamam gerekçesiyle iptal edilince ilk yarı başladığı gibi golsüz sona erdi.

İkinci yarıya kontrollü başlayan takımımız 67.dakikada Marko Jevtovic’in muhteşem golüyle 1-0 öne geçti. 77.dakikada bu kez sahneye Artem Kravets çıktı ve skoru 2-0’a getirdi. Kalan dakikalarda sonucun değişmesine engel olan İttifak Holding Konyaspor’umuz sahadan 2-0’lık sonuçla galip ayrıldı.

Fenerbahçe deplasmanında aldığı galibiyetle puanını 9’a çıkartan takımımız 2.galibiyetini elde etti.

 

STAT: Ülker Stadyumu FB Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi

HAKEMLER: Ali Şansalan, Mustafa Emre Eyisoy, Serkan Ok

FENERBAHÇE: Altay, Gökhan Gönül, Serdar Aziz, Tisserand, Caner Erkin, Luis Gustavo, Ozan Tufan, Enner Valencia (Dk.85 Kemal Ademi), Mame Tiam (Dk.46 Perotti), Pelkas (Dk.58 Papi Cisse), Samatta (Dk.69 Ferdi Kadıoğlu)

YEDEKLER: Harun, Lemos, Mert Hakan, Sadık, Nazım Sangare, Filip Novak

TEKNİK SORUMLU: Erol Bulut

İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR: İbrahim Sehic, Nejc Skubic, Adil Demirbağ, Abdülkerim Bardakçı, Guilherme Sitya, Marko Jevtovic (Dk.72 Alper Uludağ), Oğuz Kağan (Dk.60 Levan Shengelia), Sokol Cikalleshi, Faruku Miya, Deni Milosevic (Dk.90+5 Paolo Hurtado), Artem Kravets

YEDEKLER: Eray, Ozan Can, Ali Karakaya, Emre Pehlivan, Şener Kaya, Erdon Daci

TEKNİK SORUMLU: İsmail Kartal

SARI KARTLAR: Ozan Tufan, Serdar Aziz (Fenerbahçe), İbrahim Sehic, Alper Uludağ, Adil Demirbağ (İttifak Holding Konyaspor)

GOLLER: Marko Jevtovic (Dk.67), Artem Kravets (Dk.77) (İttifak Holding Konyaspor)

Sıra Takım O G B M Av P