19.8.2021 22:21
Koçumuz Okan Çevik ve Basketbolcumuz Hazer Avcı açıklamalarda bulundu

Beysu Konyaspor Basketbol Takım koçu Okan Çevik ve takım kaptanımız Hazer Avcı bugün gerçekleşen antrenmanda basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Zor ve keyifli bir ligin bizi beklediğine dikkat çeken Koç Okan Çevik, "Çok çok zorlu bir sezon bizi bekliyor. Zor olduğu kadar da keyifli bir sezon bizi bekliyor. Çünkü bu sezon normal bir sezon değil Konyaspor için... Ben ilk geldiğim günden beri aynı şeye vurgu yapıyorum. Burası bir camianın 100. yılı... Türkiye'nin en önemli camialarından birisi 100. yılında basketbolda şampiyon olmak istiyor. Haliyle bizler için çok zorlu ve art stres yükleyen e bir o kadar da keyifli olacak, başarıldığında da bize büyük mutluluk verecek ve onur verecek bir sezon bizi bekliyor. Tabii ki hiçbir başarı kolay elde edilmiyor. Çok zorlu bir sezon bizi bekliyor. Biz şu an da takım olarak üçüncü haftamızı doldurmak üzereyiz. Bu sezon en erken sezonu açan takım biziz. Genç, yaşlı ayırt etmeden bütün takım antrenmanlara başladık. Takımımız, özgüvenli büyük emekler vererek çalışıyor. Bu bütün sezon böyle devam edecek. Emek vermeden başarıya ulaşılmıyor."

Okan Çevik, takımda güzel bir hava olduğuna işaret ederek, şunları söyledi:  

"Güzel bir arkadaşlık var. Bir tarafta Türk oyuncularımızla üçüncü haftamızı doldururken, önümüzdeki pazartesi de kampa devam edeceğiz. Bir haftalık bir kamp sürecimiz var. Bu arada yabancı oyuncular konusunda da yol almaya başladık. İnşallah kamp sonrası onları da aramıza katmayı planlıyoruz. Özellikle Konyaspor camiasına söylüyorum. Aceleci olmamak gerekiyor. Çünkü bize şampiyonlukta destek olacak oyuncular almaya çalışıyoruz. Dolayısıyla kadromuz tamamlandığında hazırlıklarımızı hep beraber yapmaya başlayacağız. Biz ne olursa olsun camianın 100. yılında şampiyon olmayı hedefleyen takımız. Başkanımızdan kaptanımıza, oyuncumuzdan menajerimize kadar hepimiz tek bir amaç için hedeflendik. İnşallah zaman içerisinde bunu gerçekleştireceğiz."

Takım kaptanımız Hazer Avcı ise, taraftar ile buluşacak olmanın heyecanını yaşadıklarını kaydetti. Avcı,
"Ne yazık ki pandemi dönemi hala devam ediyor. Bizler taraftarımızdan uzak kaldığımız için muzdaribiz. Açıklanan takvimde taraftarların alınabileceği söylendi. Seyircimizi de yanımıza alarak güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz. İki haftalık hazırlık dönemimiz bitmez üzere. İyi çalışıyoruz. Her şey yolunda... Takımdan geçen sene ben ve Cengiz kaldı. Geri kalan bütün arkadaşlarımız hep yeni. Birbirimize uyum sürecimiz kısa sürdü. Her şey yolunda gidiyor, keyfimiz yerinde. İnşallah güzel bir başlangıç yaparak hedefimize ulaşacağız." diye konuştu.

Ligdeki güç dağılımının dengeli olduğunun altını çizen Hazer Avcı, şöyle konuştu:

"Bu seneki güç dağılımı geçen senelere göre daha dengeli gözüküyor. Biz, bunu bildiğimiz için çok erken başladık. Daha az hata yapan daha fazla ileriye gidecek. Hedefimiz birinci bitirmek. O yüzden çok sıkı çalışmak, takım kimyasını oluşturmak daha önemlidir. İyi olacağına inanıyoruz.

Bu sene gerçekten çok önemli bir sene... Kulüp tarihi için de çok önemli bir yıl olacak. Bütün takım olarak bunun bilincindeyiz. Ben geçen seneden kulübün yapısını biliyorum ama yeni gelen arkadaşlarımızda buna çabuk adapte oldular. İnşallah gelecek iki yabancı ile ligde kendinden söz ettiren bir takım olacağız."

Sıra Takım O G B M Av P