24.2.2021 15:26
Konyaspor her zaman ligde daha iyi yerlerde olmayı hak eden bir kulüp

6 maçlık kötü gidişe peş peşe alınan Y. Denizlispor ve Y. Malatyaspor galibiyetleriyle son verdiklerini ifade eden oyuncumuz Sokol Cikalleshi, Gaziantep FK maçını kazanarak çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Kayacık Tesisleri’mizde yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan oyuncumuz Sokol Cikalleshi, Y. Malatyaspor ile deplasmanda oynadığımız maça kesinlikle 3 puan için gittiklerini belirterek, “Ligde son aylarda istediğimiz ve beklediğimiz sonuçları alamıyorduk. Bu yüzden tek düşüncemiz galibiyet ve 3 puandı. Bunu başardığımız takdirde puan tablosunda nefes alabilecektik. Oyuna biraz şanssız başladık. Soyunma odasına 2-0 geride girdik. Ama devre arasında birbirimizi motive ettik ve kesinlikle maçı bırakmayacağımızı söyledik. Beraberinde ikinci yarı başarılı olduk, azmettik ve haklı bir galibiyet aldık” diye konuştu.

Y. Malatyaspor maçında gösterdiği performans ve attığı gollerle ilgili de değerlendirmede bulunan oyuncumuz Sokol Cikalleshi, “Ben gollerimden öte Konyaspor’un başarısını önemsiyorum. Bu maçta önemli olan da Konyaspor’un galip gelmesiydi. Buna katkıda bulunduğum için çok mutluyum. Çünkü bizi burada harikulade destekleyen taraftarlarımız var. Atmosferi de çok güzel bir takıma sahibiz. Galip gelmeyi ve başarılı olmayı hak eden bir takımız. Bende bir golcü olarak oynadığım mevkiden dolayı tabiki de gol atmam gerekiyor. Elimden gelen mücadeleyi veriyorum. Yine söylüyorum benim için en önemlisi takımımızın başarısı. Ve benim de buna bir şekilde katkıda bulunabilmem” ifadelerini kullandı.

Oyuncumuz Sokol Cikalleshi, ligin 27.haftasında sahamızda oynayacağımız Gaziantep FK maçı ile ilgili olarak “Son iki maçta almış olduğumuz galibiyetlerden sonra takım olarak güzel bir hava yakaladık. Ama Türkiye’deki 6 yıllık tecrübeme dayanarak söylemem gerekirse ayaklarımız daima yere basmalı. Bu maçı nasıl olsa yeneriz diye maça çıkacak olursak üzülen taraf biz oluruz. Bu yüzden bu maçın zor geçeceğini iyi biliyoruz ve bu doğrultuda maça çok iyi hazırlanmaya başladık. Bu maçta özellikle her şeyimizi ortaya koymamız gerekiyor. Disiplin ve motivasyon olarak en üst seviyeye ulaşmamız gerekiyor. Sahamızda oynayacağımız maçtan iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum” şeklinde görüş belirtti.

Bir basın mensubunun ‘Sezon başından bu yana değişik mevkilerde görev aldın. Bununla ilgili neler söylemek istersin?’ sorusuna oyuncumuz Sokol Cikalleshi “Böyle opsiyonlu görev aldığım Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında güzel sonuçlar aldık. Takımıma olumlu katkılarım oldu Forvet mevkiinde oynadığımda gol atma konusunda daha fazla şansım oluyor. Kanatlarda görev aldığımda ise gol yollarından biraz uzakta oluyorum. Bu konuda tercih tamamen hocalarımın kararı. Benden ne istendiyse elimden geldiğince en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Bizim için en önemlisi Konyaspor’un başarısı. Çünkü Konyaspor camiası büyük bir camia ve Konyaspor takımı taraftarıyla, düzeniyle, kalitesiyle ligde daha iyi yerleri hak eden bir takım. O yüzden bana nerede görev verilirse elimden gelenin en iyisini yapmak için gayret göstermeye devam edeceğim” cevabını verdi.

Sıra Takım O G B M Av P