4.7.2021 13:21
Konyaspor’umuzu herkes sahiplenmek zorundadır

Başkanımız Fatih Özgökçen, Konya Barosu Olağan Genel Kurul’unda hem oyunu kullandı hem de başkan adaylarına başarı dileklerini iletti. Başkanımıza Genel Sekreterimiz Gökhan Çelik, As başkanlarımız Muammer Akın, Sertaç Tuza ve Yönetim kurulu Üyelerimizden Osman Serper eşlik etti. 

Konya Adliye Sarayı’nda gerçekleşen seçimin öncesinde adaylar Avukat Mustafa Aladağ, Avukat Murat Çiçek, Avukat Fahri Ercan ve Avukat Fatih Ruşen ile bir araya gelen Başkanımız Fatih Özgökçen burada kendilerine üzerlerinde isimlerinin yazılı olduğu 42 numaralı Konyaspor formasını hediye etti. 

Hediye takdiminin ardından baro seçimleri ve Konyaspor’la ilgili medya mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkanımız Fatih Özgökçen “Mensubu olduğumuz Konya Baro Başkanlığımızın seçimleri idrak ediliyor. Dört aday var. Ben hepsine gönülden başarılar diliyorum. Hepsi mesleği daha iyi idame etmek için çalışmalarını yapacaklardır. Konya Baromuz yüz yılı aşkın süredir görev ifa etmektedir. Bizim buradaki asıl gayemiz, bulunma amacımız oy kullanmamızın yanı sıra Konyaspor'umuzun Konya'daki tüm platformlardaki temsil kabiliyetini ve anlaşılırlığını artırmaktır.” dedi. 

Başkanımız konuşmasını şöyle sürdürdü:  “Sadece spor camiasında Konyaspor'u dillendirmemizin yanı sıra biz tüm şehirde Konyaspor'u yaymak zorundayız. Bir şekilde Konyaspor'umuzu herkes sahiplenmek zorundadır. Biz, bunun için buraya geldik. Bu vesileyle Baro başkanlığımızın seçimlerinin hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Seçilecek baro başkanı, yönetim kurulu ve diğer listelerdeki arkadaşlarımızın Konyaspor'a desteklerinin süreceğini biliyorum ve arzu ediyorum. Bu noktada alışılmışın dışında Konyaspor'la ilgili çalışmalarımız devam edecektir. Bazen meslek örgütlerinde bazen de başka platformlarda bunları göreceksiniz.”

Başkanımız transfer çalışmalarıyla ilgili bir soru üzerine yaptığı açıklamada “Geçen hafta içerisinde 5 arkadaşımız ile sözleşmelerimizi imzaladık. Bunun yanı sıra şuan görüşmeler devam ediyor. Prensibimiz gereği sözleşmeler tamamlanmadan herhangi bir isim açıklaması yapmıyoruz. İnşallah hem yabancı hem de yerli kontenjanlar dikkate alınarak çalışmalarımız sürecektir. Şu anki aldığımız arkadaşlar dışında orta saha ve forvete ilişkin transfer çalışmalarımız devam ediyor.” ifadelerine yer verdi.   

Kurucu Başkanımız Süreyya Rıfat Ege’nin isminin 2021-2022 Futbol Sezonuna verilmesiyle ilgili çalışmalar hakkındaki soruya Başkanımız “Yarın futbol federasyonu başkanımızla görüşmemiz olacak. İnşallah bu konuyu (Süreyya Ege Sezonu) orada gündeme getireceğiz.” dedi.  

Bir medya mensubunun “Bayrak As Kampanyası” hakkındaki sorusuna yanıt veren Başkanımız Fatih Özgökçen, “Konyaspor'u Konya'da yaşayan herkesle bir şekilde ilişkilendirmek istiyoruz. Bu bugün burada yaptığımız konuşmayla olur başka zaman bayrak asma kampanyasıyla olur. Bunu ne kadar genele yayarsak, şehrin gündemini ne kadar Konyaspor ile oluşturursak, ülke gündeminde de o kadar yer alırız. Ülke gündeminde yer almamız hem Konya'nın ekonomisine hem sosyal durumuna hem de gençliğine katkısı olacağı inancındayız. Dolayısıyla bayrak kampanyamız ve başka kampanyalarımız olacak.” şeklinde konuştu.

Sıra Takım O G B M Av P