1.2.2020 16:28
Takımımız Antalya deplasmanından 1 puanla dönüyor

Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 20.hafta maçında deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşan İttifak Holding Konyaspor’umuz, her iki yarısında da yakaladığı fırsatları değerlendiremediği ve bir golünün iptal edildiği mücadeleden 0-0’lık beraberlikle ve 1 puanla ayrılmak zorunda kaldı.

Antalya Stadyumu’nda saat 14:00’da başlayan karşılaşmayı Kulüp Başkanımız Hilmi Kulluk, yöneticilerimiz ile yaklaşık 1000 taraftarımızın takip ettiği karşılaşmanın ilk yarısında İttifak Holding Konyaspor’umuz Deni Milosevic, Volkan Fındıklı ve Marin Anicic ile yakaladığı pozisyonlarda kaleci Boffin’i geçemedi.

45+1.dakikada takımımızın Rogerio Thuram ile bulduğu gol VAR incelemesi sonrasında ofsayt gerekçesiyle iptal edildi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıda oyuna giren yeni transferimiz Robert Mak ile yakaladığı iki net fırsatta golü bulamayan takımımız sonuç değişmeyince mücadeleden 0-0’lık sonuçla ve 1 puanla ayrıldı.

 

STAD: Antalya Stadyumu

HAKEMLER: Halis Özkahya, Serkan Ok, Süleyman Özay

ANTALYASPOR: Boffin, Bünyamin, Celutska, Veysel Sarı, Kudriashov, Chico, Yekta (Dk.69 Charles), Fredy, Mukairu, Sinan Gümüş (Dk.79 Doğukan), Gustavo Blanco (Dk.64 Amilton)

YEDEKLER: Ferhat, Ersan Adem Gülüm, Eren Albayrak, Charles, Ufuk Akyol, Harun Alpsoy, Hakan Özmert, Lukas Podolski

TEKNİK SORUMLU: Tamer Tuna

İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR: Serkan Kırıntılı, Ömer Ali Şahiner, Selim Ay, Marin Anicic, Guilherme Sitya, Volkan Fındıklı, Jens Jonsson, Levan Shengelia (Dk.74 Paolo Hurtado), Faruku Miya (Dk.56 Robert Mak), Deni Milosevic, Rogerio Thuram (Dk.85 Riad Bajic)

YEDEKLER: Ertuğrul, Mücahit Atalay, Ali Turan, Uğur Demirok, Amir Hadziahmetovic, Alper Uludağ, Nejc Skubic

TEKNİK SORUMLU: Aykut Kocaman

SARI KARTLAR: Bünyamin, Veysel Sarı, Charles (Antalyaspor)

GOL: Yok

Sıra Takım O G B M Av P