10.4.2021 11:01
Türk Polis Teşkilatının 176. Kuruluş Yıldönümü Kutlu Olsun

Dünyanın en zor coğrafyalarından birinde devletimizin bekası, milletimizin selameti için, görev ve sorumluluklarını büyük bir özveriyle yerine getiren Türk Polisi, emniyet teşkilatının kurulduğu günden bu yana büyük fedakârlıklarla halkımızın kendisine duyduğu güvene layık olabilmek adına gece gündüz mesai mefhumu olmaksızın çalışmaktadır. 

Ülkemizdeki istikrar ortamı ve kamu düzeninin korunmasında, vatandaşlarımızın huzurlu bir şekilde refah içinde yaşamasında en büyük güvence olan emniyet teşkilatımız, 176 yıllık bilgi ve deneyimiyle dosta güven, düşmana korku vermeye devam etmektedir. 

Vatanı ve milleti uğruna toplumumuzu tehdit eden her türlü unsur karşısında kendisini siper edip, asayişi sağlayan Polis Teşkilatımızın başarıları hepimizin kıvanç ve onur kaynağı olmuştur. 

Bu vesileyle, kurulduğu günden beri büyük bir feragat ve fedakârlık duygusuyla görevlerini ifa eden Türk Polis Teşkilatımızın 176’ıncı kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Milletimize hizmet ve asayişi temin etmek gayesiyle görevini yaparken şehit düşen polislerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.

İTTİFAK HOLDİNG KONYASPOR KULÜBÜ

Sıra Takım O G B M Av P