27.4.2022 13:38
Yeşil Tribün Projesi Fatih Karagümrük maçında devam ediyor

İttifak Holding Konyaspor'umuzun, 'Çevre, geleceğe Mirastır!' düsturuyla hayata geçirdiği ve her kesimden beğeni toplayan Yeşil Tribün Projesi, Vavacars Fatih Karagümrük maçında devam edecek.

Stadyumumuzun Güney Üst C bloğunda yer alacak Yeşil Tribün, 30 Nisan Cumartesi günü oynayacağımız Vavacars Fatih Karagümrük maçında taraftarımıza ev sahipliği yapacak. Projeye katılmak isteyenlerin, 5 adet plastik ya da cam atık şişeyi Stadyum Passolig Gişesi yanına kurulan çevre standına bırakmaları gerekiyor. Atık şişeleri teslim edenler, stand görevlisinden alacakları makbuz ile maç biletini yükletebilecek.

Maçı Yeşil Tribün'de izlemek isteyenler, 27, 28 ve 29 Nisan günleri saat 11 ile 17 arasında 5 adet pet ya da cam şişeyi teslim etmeleri zorunludur.

ÖNEMLİ DUYURU

Projeye dahil olmak isteyen taraftarlarımızın, Konyaspor Passolig Kartı sahibi olması gerekiyor.

Biletler Satışa Çıktı

İttifak Holding Konyaspor’umuzun, Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 35. haftasında Vavacars Fatih Karagümrük ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda 30 Nisan 2022  Cumartesi günü saat 16.00'da başlayacak karşılaşmanın elektronik biletleri, 27 Nisan Çarşamba günü 11.00 itibariyle satışa sunuldu.

Sıra Takım O G B M Av P