31.3.2022 11:03
Yeşil Tribün Projesi Göztepe maçında devam ediyor

İttifak Holding Konyaspor'umuzun, 'Çevre, geleceğe Mirastır!' düsturuyla hayata geçirdiği ve her kesimden beğeni toplayan Yeşil Tribün Projesi, Göztepe maçında devam edecek.

Stadyumumuzun Güney Üst C bloğunda yer alacak Yeşil Tribün, 3 Nisan Pazar günü oynayacağımız Göztepe maçında taraftarımıza ev sahipliği yapacak. Projeye katılmak isteyenlerin, 5 adet plastik ya da cam atık şişeyi Stadyum Passolig Gişesi yanına kurulan çevre standına bırakmaları gerekiyor. Atık şişeleri teslim edenler, stand görevlisinden alacakları makbuz ile maç biletini yükletebilecek.

Maçı Yeşil Tribün'de izlemek isteyenler, 31 Mart ile 1 ve 2 Nisan günleri saat 10 ile 16 arasında 5 adet pet ya da cam şişeyi teslim etmeleri zorunludur.

ÖNEMLİ DUYURU

Projeye dahil olmak isteyen taraftarlarımızın, Konyaspor Passolig Kartı sahibi olması gerekiyor.

Biletler Satışa Çıktı

İttifak Holding Konyaspor’umuzun, Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 31. haftasında Göztepe ile oynayacağı karşılaşmanın biletleri satışa çıktı.

MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumu’nda 3 Nisan 2022 Pazar günü saat 16.00’da başlayacak karşılaşmanın elektronik biletleri, 31 Mart Perşembe günü 11.00 itibariyle satışa sunuldu.

Sıra Takım O G B M Av P