17.7.2021 22:22
Yönetimimiz teknik heyetimiz ve futbolcularımız ile moral yemeğinde bir araya geldi

Kayacık Tesisleri’mizde düzenlenen akşam yemeğinde yönetim kurulu üyelerimiz, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve personelimizle bir araya gelen Kulüp Başkanımız Fatih Özgökçen göreve geldiklerinde böyle bir organizasyon düşündüklerini ve bunun da bu akşam gerçekleştiğini ifade etti.

Konuşmasına “Değerli yöneticilerimiz, teknik heyetimiz ve gözümüzün bebeği futbolcularımız. Böyle bir yemekte sizlerle birlikte olmaktan mutluyuz” sözleriyle başlayan Kulüp Başkanımız Fatih Özgökçen, “Biliyorsunuz 5 Haziran’da yapılan Genel Kurul sonrasında göreve başladık. Sizlere güveniyoruz ve bunu da her zaman söylüyoruz. Ona göre de hazırlıklarınızı yapıyorsunuz. Hocamızla sürekli irtibat halindeyiz. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız var. Onlara ‘Hoş geldiniz’ diyoruz. Yeni gelecek arkadaşlarımızda olacak. Katılımlarla birlikte kolej havasında bir takımın oluşacağını umut ediyoruz. Bizler sizlerin ihtiyaçlarını her zaman gidermekle mükellefiz. Bunu özellikle belirtmeliyim. Ne kadar başarılı olursanız bu bizleri o derece mutlu eder. Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma sizlerle ilgilenmeleri ve ihtiyaçlarınızı gidermeleri konusunda sürekli telkinlerde bulunuyoruz. Burada genç kardeşlerimiz var. Tecrübeli oyuncularımızın onlara tecrübelerini aktarmalarını istiyoruz. Biz her zaman yanınızdayız. Hepinize ayrı ayrı güveniyoruz. Sezona D.G. Sivasspor maçıyla ve zor bir deplasmanla başlıyoruz. İnşallah bu zorluğun üstesinden geleceksiniz. Buradaki kampımız sona eriyor. İnşallah Erzurum kampı ile de lige kadar kalan süreyi en iyi şekilde değerlendirirsiniz. Yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarımızda Erzurum kampına katılacaklar ve sizlerle birlikte olacaklar. Antrenmanlarla ve hazırlık maçları ile Erzurum kampımızı en iyi şekilde değerlendirip sezona en hazır şekilde gireceğinize inanıyorum. 38 maçlık zor bir süreç bizleri bekliyor. Performansın 38 maça dağıtılması sizlerin de bildiği gibi futbolda önemlidir. İnşallah bunu sağladığımız takdirde iyi sonuçlar alacağımızı da inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Başkanımıza ve yönetim kurulumuza desteklerinden dolayı teşekkür eden Teknik Direktörümüz İlhan Palut ise, “İyi dilekleriniz, güveniniz ve yanımızda olduğunuz için bir kez daha teşekkür ediyorum. İnşallah eksiklerimizde en kısa sürede tamamlanacak. Çok iyi bir takım ve çok iyi bir Konyaspor olarak yeni sezona başlayacağız. İnşallah başarılı olacağız. İnşallah çok özel bir 100.yıl sezonunu geçireceğiz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından teknik heyetimiz ve futbolcularımız, yönetim kurulu üyelerimizle tanıştı.

Sıra Takım O G B M Av P