Tarihçe

Konyaspor’umuza iki kulübün birleşmesinin ardından 1981 yılından bu yana hizmet eden Zafer’deki kulüp binamız artık günümüz ihtiyaçlarını karşılamada yetersiz kalınca düğmeye basıldı ve Yönetim Kurulumuzun aldığı karar sonucunda İdari Bina ve Çalışma Ofislerinin Konya Büyükşehir Stadyumu’na taşınmasına karar verildi.

İhtiyaçları karşılayacak yerin tespit edilmesinin ardından başlayan çalışmalarla toplamda 653 metrekarelik bir alan kullanıldı.

Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu’nun Güneybatı cephesinde bulunan alanda yaklaşık 2,5 aylık dönemde yapılan çalışmalar neticesinde, Zafer’deki Kulüp Binamız yeni yerine taşınarak hizmet vermeye başladı.

Obzolit taştan yapılmış 250 metrekarelik yürüme alanına sahip İdari Bina ve Çalışma Ofisinin girişinde, yine Obzolit taş döşeli 90 metrekarelik lobi bulunmaktadır. Bu alan gelen misafirlerin karşılandığı ve rahatlıkla bekleyecekleri bölümdür.

Toplamda 653 metrekarelik bir alana sahip olan Konyaspor Kulübü İdari Bina ve Çalışma Ofisinde şu bölümler yer almaktadır.

Yaklaşık 2,5 aydan bu yana Konya Büyükşehir Torku Arena Stadyumu’nda hizmet veren Konyaspor İdari Bina ve Çalışma Ofisi’ndeki Özel dizayn edilmiş Transfer Komitesi Odası, Toplantı Odası, Başkanlık Makam Odası, Genel Müdür Odası, Mali İşler ve TFF İşleri Odası panoramik açıya sahip olduğu için sahayı görmektedir.

 

Özel dizayn edilmiş Transfer Komitesi Odası
50 metrekare
30 kişinin bulunabileceği Toplantı Odası
50 metrekare
Panoramik açıyla sahayı gören Başkanlık Makam Odası
50 metrekare
Genel Müdür Odası
50 metrekare
Mali İşler ve TFF İşleri Odası
50 metrekare
7 kişinin çalışabileceği Açık Ofis
75 metrekare
Konyaspor Tv Seslendirme Odası
8 metrekare
Mutfak, yemekhane, mescit ve arşiv odaları
10'ar metrekare