28.6.2016 10:47
Yönetimimiz alt yapı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı

Geçtiğimiz günlerde yapılan yeniden yapılanma ile 2016-17 sezonunda Futbol Gelişim Akademisi'nde yer alan takımlarımızda görev yapacak alt yapı antrenörlerimiz düzenlenen iftar yemeğinde yönetimimiz ile bir araya geldi.

Alt Yapıdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hamdi Parmak'ın ev sahipliğini yaptığı yemeğe Başkanımız Ahmet şan ve yöneticilerimizin yanı sıra Genel Müdürümüz Muhammed Ak, Akademi Koordinatörü Cihan Önal, Akademi Menajeri Taner Ay, Atiker Konyaspor'umuz ve pilot takımımız Aanadolu Selçukspor'un alt yapı takımlarında görev yapacak antrenörler ile personel katıldı.

Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan Futbol Gelişim Akademisi Koordinatörü Cihan Önal, düzenlenen yemekle yeni sezonda görev yapacak antrenörlerin yönetimimizle kaynaşmasını amaçladıklarını ve yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtirken, verdikleri destekten dolayı Kulüp Başkanımız Ahmet şan'ın nezdinde Yönetim Kurulumuza teşekkür etti.

Alt yapının kendileri için büyük öneme sahip olduğunu ifade eden ıkinci Başkanımız Fatih Yılmaz, iki sezondur alt yapıda gerçekleşen organizasyonlarla sağlam bir yapının oluşmaya başladığını belirterek, "Tesis konusunda da ciddi çalışmalarımız var. Güzel işler oluyor. Bu güzel işlerin karşılığında da başarılı olmamızın şart olduğunu düşünüyorum. ınşallah daha imkanlar sunacağımız alt yapıda önemli işlere imza atılacak ve Atiker Konyaspor alt yapı konusunda örnek gösterilen kulüpler arasında olacaktır" diye konuştu.

'Alt yapı artık bizim kulübümüz için olmazsa olmazlarımızdan' diyerek konuşmasına başlayan Kulüp Başkanımız Ahmet şan, "Elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz. Yetişemediğimiz yerler mutlaka oluyor. Ancak yine de son dönemde zamanımızın büyük bir kısmını alt yapı için harcıyoruz. Güzel işler ve çalışmalar oluyor. Bunun devamının gelmesi lazım. Amaç 'Her sene A Takıma bir oyuncu vermek değil', gerçek anlamda sağlam temellere oturmuş, rol-model olmuş ve herkes tarafından örnek gösterilen bir alt yapı oluşturmak. Bunun için sizlerinde elinizden geleni fazlasıyla yapacağınıza inanıyorum. ınşallah tesisleşme konusunda önümüzdeki günlerde gelecek müjdeli haberlerle artık alt yapı takımlarımızın sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum. Alt yapıda güzel işler ve bunların karşılığında da başarıların geleceğine Yönetim Kurulu olarak inancımız tam" şeklinde görüş belirtti.

Haberin fotoğraflarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

https://we.tl/PURR9wNeDa

Sıra Takım O G B M Av P