26.4.2019 13:47
U14-U16 Takımlarımız Türkiye Şampiyonası’na Hazır

Elit Akademi Ligi gruplarında şampiyon olan U14 ve U16 takımlarımızın tenik heyet ve futbolcuları  Türkiye Şampiyonası öncesinde kulübümüzü ziyaret etti.

29 Nisan – 7 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan Elit Akademi Ligi Türkiye Şampiyonası için U16 takımımız hazırlıklarını tamamladı. U14 takımımız ise 8-16 Mayıs tarihleri arasında şampiyonluk için müsabakalara çıkacak.

Türkiye Şampiyonası öncesinde kulübümüzü ziyaret eden U14 ve U16 takımlarımızı altyapıdan sorumlu Başkan Yardımcımız Zahir Renklibay, Genel Müdürümüz Bahri Bıçakcı ve Akademi menajerimiz Taner Ay karşıladı.

Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu Basın Toplantı Salonunda oyuncu grubuna hitap eden Başkan Yardımcımız Zahir Renklibay “Değerli Konyaspor Ailesi sizlerle beraber olmaktan çok mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Konyaspor Kulübü olarak altyapıya ne kadar önem verdiğimizi bilmenizi istiyorum. Başta teknik heyetimiz olmak üzere U14, U16 kategorisinde göstermiş olduğunuz performans ve arkasından gelen şampiyonluklar doğru yolda olduğumuzu ispat etmiş oldunuz. Başta hocalarınız olmak üzere hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, sağ olun var olun. Geleceğin Konyaspor’unu inşa etmek için uğraş veriyoruz biliyorsunuz. Geleceğin Konyaspor’unu sizlerle oluşturmak istiyoruz, bizim amacımız bu, bunu benimsiyoruz, buna inandık ve inşallah bu inancımızı da sizler yerine getirmiş olacaksınız. Antalya’da yapacağınız müsabakalarda şimdiden hepinize başarılar diliyorum.

Aranızdan yetişen bir arkadaşınız var biliyorsunuz Ali Karakaya. Onunla profesyonel sözleşme imzaladık. İnşallah nice Ali Karakayalar önümüzdeki sezon A Takımımıza geçecek bunlar da takibi sizlerin arasından olacak. Bunu başarabilmeniz için de bütün gayretinizle çalışmanız gerekiyor. İyi futbolcu, iyi sporcu olabilmek için önce güzel bir ahlak lazım. Hem ailenize hem milletimize hem kulübümüze faydalı bir birey olabilmek için önce iyi ahlaklı olacağız, futbolu seveceğiz ve çok çalışacağız. Her şeyin başı çalışmak inşallah bunları yerine getirdikten sonra neden bir Maradona, Messi olmayasınız. Bunların hepsini inşallah önümüzdeki yıllarda göreceğiz diye düşünüyorum. Şimdiden hepinize tekrar teşekkür ediyorum, ayağınıza sağlık.

Genel Müdürümüz Bahri Bıçakcı ise yaptığı konuşmada “Bizler burada sizlere çok yakın olma şansı bulamıyoruz belki ama her daim sizleri takip ediyoruz kulüp profesyonelleri olarak. Sizlerin bu gelişimine elimizden geldiği kadar katkı sağlamak ve şartlarınızı daha da iyileştirmek adına tüm gayretimizi gösteriyoruz ve göstermeye devam edeceğiz. İnşallah yakalamış olduğunuz bu başarı serisini bundan sonra da hem kendinizi hem de bizleri gururlandırmak adına devam ettirmelisiniz. Ali Karakaya örneğinde olduğu gibi hepinizi inşallah ait olduğunuz yerde görür ve burada oynama fırsatı elde edersiniz: bizler de sizinle hep birlikte gururlanmaya devam ederiz. Yolunuz açık olsun, başarılarınız daim olsun inşallah” ifadelerine yer verdi.

Akademi menajerimiz Taner Ay ise “Daha önce de sizlerle konuştuğumda söylemiştim bu bir sezon çok zorlu geçti. Belki de Akademi Ligi’nin en zor grubunda yer alıyorduk ama mutlu sona ulaştık. Gelecek iki haftada çok zorlu maçlar oynayacağız Türkiye’de Elit Takımlar arasına kaldık. Hepinize başarılar diliyorum.

Bu süreçte bizlere her konuda destek olan Kulüp Başkanımıza, Akademiden sorumlu yöneticimiz Zahir Bey’e, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kulüp Müdürümüze, bütün personelimize teknik ve sağlık ekiplerimize, malzeme sorumlularımıza,  ulaşım birimimize teşekkür ediyorum. Allah yardımcınız olsun diyorum” dedi.

Sıra Takım O G B M Av P